Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ανάλογη συνέχεια θέλουν Βιβιανί και Νταρμπιόν

Ανάλογη συνέχεια θέλουν Βιβιανί και Νταρμπιόν
Να συνεχίσει η Ξάνθη τις καλές εμφανίσεις και στην συνέχεια του πρωταθλήματος, θέλουν οι Ζοντί Βιβιανί και Στεφάν Νταρμπιόν. Οι δυο ποδοσφαιριστές της Ξάνθης τόνισαν πως ήταν σημαντική η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκαν και στο μέλλον της ομάδας. οι δυο ποδοσφαιριστές μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ακριτικής ομάδας. Αναλυτικά:
Μέρες ικανοποίησης στην Ξάνθη μετά τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες επί της Κέρκυρας και επί του ΠΑΣ Γιάννενα εκτός έδρας. Θα λέγατε πως η ομάδα βρήκε τον δρόμο της;
Σ.Ν: «Νομίζω ότι οι νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια αναπτέρωσαν την εμπιστοσύνη της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο για να πάρουμε κι άλλους βαθμούς και να πετύχουμε τους στόχους μας. Μέχρι το τέλος του 2011 έχουμε μία σειρά αγώνων και πρέπει να μείνουμε στον καλό αυτό δρόμο».
Ζ.Β.: «Στο ξεκίνημα τα πράγματα βαθμολογικά δεν πήγαν όπως θέλαμε. Τώρα πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ των πόντων που μπορούμε για να ανέβουμε πιο ψηλά στην βαθμολογία».
Ζοντί το τελευταίο παιχνίδι που πιστεύεις πως κρίθηκε;
«Νομίζω ότι είχαμε περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και παίξαμε πιο έξυπνα».
Στεφάν, είδες την αναμέτρηση από τον πάγκο. Παρατήρησες κάτι διαφορετικό στην SKODA ΞΑΝΘΗ στα Γιάννενα;
«Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι ομαδικά και ήμασταν έτοιμοι για τις προκλήσεις του. Η SKODA ΞΑΝΘΗ διαθέτει καλούς παίκτες και ήταν θετικό για την ομάδα το γεγονός ότι πήραμε το πρώτο μας παιχνίδι εκτός έδρας».
Ο κακός βαθμολογικά Οκτώβρης αποτελεί παρελθόν μιας και ο Νοέμβριος είναι πολύ καλύτερος για την SKODA ΞΑΝΘΗ. Το σερί των νικών μπορεί να αυξηθεί την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ατρόμητο;
Ζ.Β.: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι στην έδρα μας κι αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας. Πρέπει να το κερδίσουμε για να ανέβουμε θέσεις στην βαθμολογία και για να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών. Νομίζω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι τότε μπορούμε να κερδίσουμε. Οι νίκες μας έχουν δώσει περισσότερη εμπιστοσύνη κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».
Σ.Ν.: «Από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, τα τρία είναι στην έδρα μας. Νομίζω πως είναι ευκαιρία για μας με τον κόσμο στο πλευρό μας να πάρουμε περισσότερους πόντους».
Αμφότεροι πήρατε φέτος το ρίσκο και αφήσατε την χώρα σας για να έρθετε να αγωνιστείτε στην Ελλάδα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες... Πως νιώθετε για την επιλογή σας;
Σ.Ν.: «Αντιλαμβανόμαστε την κρίση που επικρατεί. Βλέπουμε τηλεόραση, διαβάζουμε εφημερίδες αλλά εμείς είμαστε χαρούμενοι εδώ. Δεν υπάρχουν προβλήματα με την επιλογή μας και θέλαμε να ζήσουμε μία άλλη εμπειρία σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την επιλογή μας και την SKODA ΞΑΝΘΗ».
Ζοντί, η θέση του τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Προσωπικά εσύ έχεις πραγματοποιήσει μερικές πολύ καλές αποκρούσεις, ενώ στα Γιάννενα ήσουν από τους κορυφαίους της SKODA ΞΑΝΘΗ.
«Πάντα προσπαθώ κι εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου να δίνουμε το καλύτερό μας εαυτό στα παιχνίδια. Γενικά στα Γιάννενα είχαμε καλύτερη αμυντική λειτουργία».
Στεφάν σταδιακά βρίσκεις τον ρυθμό σου στην Ξάνθη κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είσαι στις επιλογές του προπονητή. Την Κυριακή μάλιστα ήσουν στην 18άδα αλλά το ντεμπούτο σου με τη φανέλα της ομάδας πήρε παράταση...
«Περιμένω την ευκαιρία μου να αγωνιστώ στην Superleague και πραγματικά θέλω να παίξω. Τώρα η ομάδα κερδίζει, έχει καλή απόδοση και κατανοώ ότι είναι δύσκολο να αλλάξει πολλά πράγματα ο προπονητής. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να του δείξω ότι μπορεί να με εμπιστευθεί. Κι επίσης όταν έρθει η ευκαιρία να είμαι απόλυτα έτοιμος».
Στη θέση του τερματοφύλακα αλλά και σ' αυτές στο κέντρο υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα. Σας επηρεάζει αυτό το γεγονός;
Σ.Ν.: «Σε κάθε ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός σε όλες τις θέσεις. Μόνο μέσω αυτού έρχεται η πρόοδος. Κάνει καλό ο υγιής ανταγωνισμός. Το καλό στην Ξάνθη είναι ότι οι παίκτες έχουμε καλή σχέση μεταξύ μας».
Ζ.Β.: «Ναι, πιστεύω ότι αν έχεις σωστή νοοτροπία ο ανταγωνισμός είναι ευεργετικός».
Τι είναι αυτό που σας αρέσει στην SKODA ΞΑΝΘΗ;
Ζ.Β.: «Υπάρχει καλή νοοτροπία στην ομάδα. Το κλίμα ήταν από την αρχή καλό στην ξανθιώτικη ομάδα που φυσικά γίνεται καλύτερο και με τις νίκες».
Σ.Ν.: «Πέρα από αυτά που είπε ο Ζοντί, βρίσκω τις εγκαταστάσεις εξαιρετικές».
Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας; «Μας αρέσει να γνωρίζουμε την ελληνική κουλτούρα. Πηγαίνουμε βόλτες στην θάλασσα, στο βουνό, βγαίνουμε στην αγορά της πόλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου