Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Επισήμως τέλος ο Λεμονής

Επισήμως τέλος ο Λεμονής
Παρελθόν αποτελεί από την Τρίτη και επίσημα ο Τάκης Λεμονής από τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας τεχνικός είχε συνάντηση με τον Βασίλη Τσάβαλο, με τον οποίο συμφώνησε για τη λύση της συνεργασίας του. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, ο Έλληνας τεχνικός είναι έτοιμος να πράξει κάθε τι νόμιμο, προκειμένου να διασφαλίσει τα οικονομικά του συμφέροντα.
Ο Λεμονής παρέμεινε στον πάγκο του Πανιωνίου για 27 αγώνες, έχοντας απολογισμό έξι νίκες, 13 ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Ο Έλληνας τεχνικός αποχωρεί από τη Νέα Σμύρνη μετά από σχεδόν ένα χρόνο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Βασίλη Τσάβαλου και του κ. Τάκη Λεμονή, στην οποία επιβεβαιώθηκε η κοινή απόφαση για τη λύση της συνεργασίας του προπονητού με την ΠΑΕ και συζητήθηκε ο τρόπος αποπληρωμής των δεδουλευμένων του, καθώς και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.
Επειδή εκκρεμεί ο ορισμός προσωρινής διοίκησης που θα υπογράψει σύμφωνα με το νόμο την οριστική συμφωνία, τα δύο μέρη συμφώνησαν να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για το διορισμό της νέας διοίκησης και ότι παράλληλα η πλευρά του προπονητή είναι ελεύθερη να πράξει κάθε τι νόμιμο για τη διασφάλιση των οικονομικών της συμφερόντων από τη σύμβαση καθώς και να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου