Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Μόνη σκέψη η νίκη

Μόνη σκέψη η νίκη
Με τους φιλάθλους του στο πλευρό του, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη νίκη του απέναντι στην Σάμορκ Ρόβερς και να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αναμένεται να έχει περίπου 500 φιλάθλους στο πλευρό του, οι οποίοι ταξιδεύουν από όλη την Ευρώπη για να βρεθούν κοντά στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.
 Αν αναλογιστεί κανείς πως η χωρητικότητα του γηπέδου της Σάμροκ Ρόβερς δεν ξεπερνά τις οκτώ χιλιάδες θεατές, καταλαβαίνει κανείς πως ο συγκεκριμένος αριθμός είναι αρκετά μεργάλος.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν ελεύθερο το πρωί της Τετάρτης για να ξεναγηθούν στην πόλη, ενώ ο καιρός είναι άστατος. Χαρακτηριστικό είναι πως το πρωί υπήρξε ηλιοφάνεια και στην συνέχεια ακολούθησε βροχή. Στην Ιρλανδία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το βράδυ της Τρίτης υπήρξε ειδική εκπομπή, η οποία αναφέρονταν στις εξελίξεις στη χώρα μας.
Στα αγωνιστικά, παίκτες και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και η νίκη είναι «μονόδρομος». Ο Μπόλονι δεν έχει στη διάθεσή του, τους Γκαρσία, Κοντρέρας, Αθανασιάδη και Ίβιτς, όμως φέρεται έτοιμος να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει στη δεύτερη νίκη του στον όμιλο και πλέον να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου