Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Συνιστά προσοχή η ΠΑΕ στους φιλάθλους

Συνιστά προσοχή η ΠΑΕ στους φιλάθλους
Να προσέξουν ιδιαίτερα στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Μόσχας θέλει από τους φιλάθλους της, η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η διοίκηση της Ένωσης ζήτησε από τους φιλάθλους να μην αναρτήσουν πανό πολιτικού περιεχομένου, καθώς υπάρχει κίνδυνος για τιμωρία της ομάδας.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα με την Λοκομοτίβ Μόσχας ότι κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους της UEFA τέθηκε πολύ σοβαρά το θέμα σχετικά με την ανάρτηση πανό στο γήπεδο.
Συγκεκριμένα, ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μην ξεκινήσει ή να διακόψει οριστικά τον αγώνα, σε περίπτωση ανάρτησης πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό μήνυμα, ενώ η ομάδα της οποίας οι οπαδοί έχουν αναρτήσει το πανό θα τιμωρηθεί.
Παρότι οι εν λόγω κύριοι αναγνωρίζουν την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας τόνισαν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, καθώς η UEFA είναι πολύ αυστηρή σε αυτόν τον τομέα.
Για το λόγο αυτό καλούμε τους φιλάθλους μας που θα είναι αύριο στο ΟΑΚΑ να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την έδρα και την ομάδα μας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου