Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Ενωμένοι διοίκηση, προπονητής, παίκτες στην Πλατεία

Ενωμένοι διοίκηση, προπονητής, παίκτες στην Πλατεία
Προς εκτόνωση φαίνεται πως οδεύει η κρίση που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στον Πανιώνιο, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Κι αυτό γιατί την Τετάρτη η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τον προπονητή και τους παίκτες για την στάση που έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και όλο το υπαλληλικό προσωπικό για την κατανόηση που δείχνουν και την υπομονή τους μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν στο σύλλογο η εκτίμησή μας απέναντί τους είναι δεδομένη.
Η ομάδα χρειάζεται την συμπαράσταση όλης της Πανιώνιας οικογένειας, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αυτή την περίοδο, αλλά και για να μπορέσουν να δρομολογηθούν  λύσεις ανάλογα με τις εξελίξεις.
Ο Πανιώνιος συνεχίζει ενωμένος την προσπάθειά του, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του σε αγωνιστικό επίπεδο και στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να καλέσουμε τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας στο αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης στις 17:15".
Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και για τους Κουμορτζί, Ριέρα, που σφράγισαν επιταγές που είχαν στην κατοχή τους, δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας, καθώς θεωρείται αυτονόητο πως οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου