Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Θέλω τουλάχιστον ημιτελικό Champions League με τον Ολυμπιακό"

"Θέλω τουλάχιστον ημιτελικό Champions League με τον Ολυμπιακό"

"Να ξέρεις ότι εγώ κάποια στιγμή θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει σύντομα αλλά είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψω". Δεν μένουν παρά λίγα λεπτά για να ξεκινήσει ο ευρωπαϊκός αγώνας των "ερυθρόλευκων" με την Γερμανική Ντόρτμουντ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ο Τζιαν Πάολο Μοντάλι από την σουίτα 310 του Φαληρικού Σταδίου στέλνει το δικό του μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού.

Έχοντας πάντα δίπλα του, τον κουμπάρο του και επί σειρά ετών συνεργάτη του Στεφάνο Μπαλαφούτη, ετοιμάζεται να ζήσει την "ερυθρόλευκη" ευρωπαϊκή βραδιά προσκεκλημένος του προσωπικού του φίλου και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. "Αυτός ο άνθρωπος" λέει, "αξίζει τα πάντα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει βρει στο πρόσωπο του κ. Μαρινάκη τον καλύτερο πρόεδρο. Αγαπάει τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να γευτεί μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία". Πριν ολοκληρώσει την φράση του του ανοίγουμε κουβέντα για το φλερτ που έχει αναπτυχθεί εδώ και δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό με την φημολογούμενη άφιξη του στην θέση του τεχνικού διευθυντή, θέση που κατείχε στην Γιουβέντους και στη Ρόμα. "Σου λέω και πάλι ότι εγώ θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Με δένουν πολλά με αυτή την ομάδα και με τους φιλάθλους της. Όταν όμως επιστρέψω να ξέρεις ότι θα το κάνω για να φθάσω μαζί με τον κ. Μαρινάκη πολύ ψηλά τον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να φθάσει η ομάδα τουλάχιστον μέχρι τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το τονίζω τουλάχιστον."

Ο Μοντάλι ενημερώνεται συνεχώς για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στα χέρια του πρίγκιπα Αλ Σαούντ. "Μακάρι να γίνει για να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Αν ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός να είστε σίγουροι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό".

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στο τμήμα βόλεϊ έχει σταματήσει από το 2005 να ασχολείται με το άθλημα που τον έκανε διάσημο ανά τον κόσμο. Τα τελευταία 7 χρόνια έκανε επιτυχημένη στροφή στο ποδόσφαιρο από το οποίο βγάζει πλέον το παντεσπάνι του. Ο Ιταλός ξεκίνησε από την Ελλάδα το ταξίδι επιμόρφωσης που έχει προγραμματίσει που περιλαμβάνει άλλες τρεις σημαντικές στάσεις. "Το Σαββατοκύριακο θα βρίσκομαι στο Βερολίνο και την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθώ τον φίλο μου τον Μαντσίνι στην Μάντσεστερ Σίτι. Αμέσως μετά θα μεταβώ στο Λονδίνο για να παρακολουθήσω προπονήσεις της Άρσεναλ".

Ο Ιταλός από την ημέρα που αποχώρησε από τη Ρόμα βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο όλων των Ιταλικών ομάδων που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο. Στα χέρια του φαίνεται να έχει δύο προτάσεις. Μια από την Ίντερ του φίλου του, του Μοράτι, και μια από τη Νάπολι, πρόταση που εξετάζει πολύ σοβαρά. Όσο για το πότε θα ξανάρθει στην Ελλάδα; Αμέσως μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης με την Ντόρτμουντ όταν τον συναντήσαμε εκ νέου στην έξοδο των VIP στο "Γ. Καραϊσκάκης ο Μοντάλι έδειξε διάθεση να ξαναδεί τον αγαπημένο του ελληνικό ήλιο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου