Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ψήφισαν... Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας

Ψήφισαν... Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας
Οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας θα είναι οι δυο ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ του εφετινού πρωταθλήματος της Super League. Το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 14:00 ψήφισε με επτά υπέρ την παρουσία των δυο ομάδων στο εφετινό πρωτάθλημα. Δυο ομάδες ψήφισαν κατά, ενώ υπήρξαν και δυο λευκές ψήφοι.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τις δυο ομάδες που ανέβηκαν από τη Football League και οι οποίες θα αντικαταστήσουν τους Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα. Ο Λεβαδειακός θα είναι η ομάδα Β και η Δόξα Δράμας η ομάδα Α. Έτσι, το πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα διαμορφωθεί με βάση την προηγούμενη κλήρωση που είχε πραγματοποιηθεί και απλά στις θέσεις των ομάδων Α και Β, θα μπουν τα ονόματα των δυο νεοφώτιστων ομάδων.
Από την συνεδρίαση απουσίαζαν οι ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη, όμως δεν επηρέασαν την ψηφοφορία, καθώς αυτή πραγματοποιήθηκε επί της απαρτίας. Οι ΑΕΚ και Άρης ψήφισαν τους Πανσερραϊκό και Λάρισα, ενώ οι Παναθηναϊκός και Ατρόμητος ψήφισαν λευκό.
Μέχρι τις 19 Νοεμβρίου οι δυο ομάδες δεν αναμένεται να έχουν μπει στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς αναμένεται η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι Πανσερραϊκός και Λάρισα αναμένεται να καταθέσουν και αυτοί από την πλευρά τους προσφυγή στο δευτεροβάθμιο όργανο, προκειμένου να προσβάλλουν την απόφαση. Ο χρονικός ορίζοντας για την είσοδο των δυο ομάδων στο εφετινό πρωτάθλημα είναι η δέκατη αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου