Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Νικοπολίδης: "Ζητούμενο η σταθερότητα"

Νικοπολίδης: "Ζητούμενο η σταθερότητα"
Ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή, είναι η σταθερότητα σύμφωνα με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας τόνισε τη συμβολη του Ερνέστο Βαλβέρδε στην εικονα που παρουσιάζει η ομάδα. Μιλώντας στον «Πρωταθλητή» ο Νικοπολίδης είπε: «Ο Ολυμπιακός δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει βρει ρυθμό, τον επιβάλλει στο παιχνίδι, έχει εκρηκτικά διαστήματα και αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν είναι καλή, πάντως, η διακοπή του πρωταθλήματος τώρα που η ομάδα έχει βρει την φόρμα της. Ήταν καλύτερα να παίξει αυτή την εβδομάδα με την ΑΕΚ και όχι μετά από δεκαπέντε μέρες. Η διακοπή μπορεί να τον επηρεάσει.
Ο Ολυμπιακός έχει και φέτος το ίδιο πλάνο, την ίδια λειτουργία, την ίδια ανάπτυξη. Η διαφορά είναι σε σχέση με πέρσι ότι η ομάδα έκανε προετοιμασία με τον κ. Βαλβέρδε, σε αντίθεση με πέρσι που ανέλαβε την φάση του μονταρίσματος της ενδεκάδας.
Στα τελευταία παιχνίδια είδα τον Ολυμπιακό σε φουλ φόρμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Για μένα, όμως, το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση, δεν είναι να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ο Ολυμπιακός, αλλά ν' αποκτήσει σταθερότητα και σε όλα τα παιχνίδια ν' αποδίδει σε αυτό περίπου το επίπεδο.» τόνισε ο Αντώνης Νικοπολίδης για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αλλά και το Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου