Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η πιστοποίηση και οι...φανέλες

Η πιστοποίηση και οι...φανέλες
Ενώ αναζητείται η πιο σύντομη διαδικασία πιστοποίησης της υπογραφής του στο προσύμφωνο αγοράς της ΠΑΕ ο πρίγκιπας Σουλτάν Ελ Σαούντ φέρεται να έχει παραγγείλει δυο φανέλες του Παναθηναϊκού για εκείνον και τον γιο του. Για την πιστοποίηση, που έχει ζητήσει η πλευρά Γ. Βαρδινογιάννη υπάρχουν τρεις τρόποι, οπως γράφει η Sportday:
1. Να πάει αυτοπροσώπως ο πρίγκιπας Σουλτάν και ο υπεύθυνος της πρεσβείας ή του προξενείου και να θεωρήσει την υπογραφή του βάσει του διπλωματικού του διαβατηρίου. 2. Να φέρει πιστοποίηση της υπογραφής του από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του. 3. Να δώσει στοιχεία της εταιρείας του και να είναι θεωρημένη η σφραγίδα από το εμπορικό επιμελητήριο της Σαουδικής Αραβίας.
Στο μεταξύ, όπως έκανε γνωστό ο Βλάσης Τσάκας ο Σαουδάραβας επενδυτής ζήτησε δύο φανέλες του Παναθηναϊκού με τυπωμένο στη μία το όνομά τουκαι στην άλλη το όνομα του διαδόχου του Ναΐφ μπιν Σουλτάν αλ Σαούντ. Φυσικά η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και ο Τσάκας τις παίρνει μαζί του στο ταξίδι για την Τζέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου