Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

«Κανένα θέμα με Καραγεωργίου»


Ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιάννης Δασκαλάκης, ξεκαθάρισε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης πως δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Νίκου Καραγεωργίου, όπως φημολογήθηκε έπειτα από τις τελευταίες εμφανίσεις του Εργοτέλη.
Αναλυτικά ο κ. Δασκαλάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2:

Για τη φημολογία περί θέματος με Καραγεωργίου: «Έχουμε αποδείξει ότι όταν λέμε πως στηρίζουμε τον προπονητή, το εννοούμε και το κάνουμε. Δεν έχει τεθεί κάτι διαφορετικό και δεν τέθηκε ποτέ. Είμαστε συνειδητοποιημένοι ως διοίκηση ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή. Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει θέμα προπονητή. Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι ένα».
Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Εργοτέλη: «Στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Άρη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκό οι δύο εμφανίσεις ήταν τραγικές. Για αυτόν τον λόγο επιβλήθηκε το χρηματικό πρόστιμο αλλά και η τιμωρία για τα πειθαρχικά παραπτώματα. Όπως είμαστε αυστηροί στις πληρωμές, το ίδιο αυστηροί είμαστε και στα θέματα πειθαρχίας».
Για τη συνεδρίαση του ΔΣ: «Αναλύθηκε η κακή εικόνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό. Και πέρυσι δεχτήκαμε τέσσερα γκολ, όμως όλη η Ελλάδα έλεγε ότι εμείς έπρεπε να κερδίσουμε. Η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι κακή σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι ακριβώς η ίδια».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ο Εργοτέλης δικαιώθηκε ηθικά γιατί βρεθήκαμε ψηλότερα στη βαθμολογία όπως αποδείχθηκε και με την υπόθεση των στημένων αγώνων. Ξεχνάμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και κάνουμε νέα αρχή την ερχόμενη Κυριακή και αφού ακολουθεί βατό πρόγραμμα».
Για τα κρούσματα απειθαρχίας: «Τα αποδυτήρια θέλουν σκληρή πειθαρχία. Οι δύο από τους τρεις είναι οι αρχηγοί της ομάδας. Αν ο ένας αρχηγός συμπεριφέρεται έτσι κατ’ αυτόν τον τρόπο πετώντας μπουκάλια μπροστά από τον πάγκο, τότε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι; Όλοι έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους, που αναφέρουν ότι στις 15 κάθε μήνα πρέπει να πληρώνονται. Όπως ο κύριος Παπουτσάκης θέλει να είναι εντάξει απέναντι στους παίκτες, έτσι και εκείνοι πρέπει να είναι σωστοί απέναντι στις υποχρεώσεις της ομάδας».
Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας: «Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι οι 22 παίκτες της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου θα έμεναν ελεύθεροι και μάλιστα μισοτιμής. Κάναμε τον σχεδιασμό μας δίχως αυτά τα δεδομένα. Ο στόχος της ομάδας δεν αλλάζει και παραμένει ίδιος. Τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα γίνει, όμως είναι νωρίς για να συζητήσουμε για μεταγραφές».
Για την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών: «Μακάρι ο Καβουσάκης να αξιοποιήσει την ευκαιρία του όπως την πήρε και ο ποδοσφαιριστής Καπίνος του Παναθηναϊκού. Τις ευκαιρίες δεν τις παίρνει κάποιος μέσα από τα δικά μας λόγια. Ένας παίκτης αρπάζει την ευκαιρία μέσα από τις προπονήσεις. Επειδή δεν μπορεί να γίνει επαγγελματίας ο Δερμιτζάκης, ο Πίρσον θα είναι στον πάγκο της ομάδας».
Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχουμε πολύ κακή παράδοση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, όμως ένας καλός Εργοτέλης δεν μπορεί να φοβάται κάτι. Παίζουμε μια ομάδα που θα έρθει για τη νίκη και τα παίζει όλα για όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου