Ο Πίτου Γκαρσία πήρε μέρος στο μισό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Ατρομήτου και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για να μπει από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ απών ήταν ο ασθενής Σκόνδρας.
Ο τεχνικός του συλλόγου είδε και τον Πίτου Γκαρσία να παίρνει μέρος στο μισό πρόγραμμα και στη συνέχεια να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Ωστόσο το χρονοδιάγραμμα ήταν να προσπαθήσει αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, έπειτα από το αιμάτωμα που απέκτησε από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σκόνδρας ήταν απών λόγω ασθένειας και βρέθηκε απλά στο γυμναστήριο, ώστε να κάνει διάδρομο πριν αποχωρήσει για το σπίτι του. Από εκεί και πέρα, σήμερα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα με τον Πανιώνιο, με την Αστυνομία να παίρνει την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια στους «κυανέρυθρους».
Τέλος, αύριο το πρωί οι Θανάσης Καραγκούνης, Φώτης Καραγκιολίδης, Αντώνης Αθανασίου θα επισκεφτούν το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσουν εισιτήρια της αναμέτρησης του Σαββάτου στους μαθητές.