Ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών της ομάδας της Νέας Σμύρνης μετά την ευρεία ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Η προπόνηση του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό να κάνουν χαλάρωμα και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά. Ουσιαστικά ξεκίνησε και η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Περιστέρι.
 Την Δευτέρα δεν προπονήθηκαν οι Εστογιανόφ, Κούτσι, Κουμορτζί. Οι δύο πρώτοι έχουν δεχτεί χτυπήματα στο γόνατο στο ματς με τον Ολυμπιακό και η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη, όταν και θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Κουμορτζί, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ματς της Κυριακής, ακολουθεί ήδη θεραπεία και πιστεύεται πως θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον τετρακέφαλο τις επόμενες ημέρες.
Όσον αφορά στον Μάρκους Γιόνσον, ο Σουηδός αμυντικός προπονήθηκε εντατικά τη Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο Περιστέρι. Επίσης ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς αναμένεται την Τρίτη να είναι στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.