Η απόφαση για την απομάκρυνση του Στεφάν Ντεμόλ είναι ειλημμένη στον ΠΑΣ. Ήδη στην ομάδα ξεκίνησε η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βέλγου τεχνικού, με τον Μάκη Χάβο το πρώτο όνομα που ακούστηκε.
Οι άσχημες εμφανίσεις του ΠΑΣ κόντρα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο, καθώς και οι επιλογές του Στεφάν Ντεμόλ ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας να πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν στην απομάκρυνση του Βέλγου τεχνικού.
Ο Ντεμόλ μάλιστα θα ήταν ήδη παρελθόν αν δεν προβλεπόταν να εισπράξει υψηλή αποζημίωση, λόγω και του μεγάλου συμβολαίου του.

Πρώτο φαβορί ο Χάβος:
Η διαδοχολογία ξεκίνησε ήδη και το πρώτο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Μάκου Χάβου. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους προπονητές που αρέσουν στα Γιάννενα, ενώ μάλιστα ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός όπως γνωρίζει το gazzetta.gr έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον ΠΑΣ από το καλοκαίρι μάλιστα, έχοντας σχηματίσει άποψη για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Εκτός από τον Χάβο, στη λίστα του ΠΑΣ βρίσκονται και οι Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά και ο Σάκης Τσιώλης εφόσον αποχωρήσει από τον Άρη.