Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι!

Πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι!
Πανέτοιμος είναι ο Αρης για το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή η οποία αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας, στην περιοχή αεροδρομίου, προκειμένου να υπάρξει η απαραίτητη ψυχολογική συγκέντρωση.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε (δύο θα κοπούν πριν την έναρξη του αγώνα), είναι οι εξής:Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαστεριανός, Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίδεζ, Ακόστα, Γιάκομπ, Τριανταφυλλάκος, Πορτίγια, Καζναφέρης και Οικονομόπουλος.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκαρσία, Βράνιες, Σηφάκης, Τσέζαρεκ, ο τιμωρημένος, Σολτάνι και ο Κάρλος Τόχα, ο οποίος "κόπηκε" από την αποστολή.
Ο προπονητής του Αρη θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-1-1, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, Ντίκο και Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας, με τον Μίσελ να παίρνει στο θέση στο αριστερό και τον Παπαστεριανό στο δεξιό άκρο.
Ο Φατί με τον Πρίττα θα αποτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ, αριστερά θα βρεθεί ο Ακόστα, δεξιά ο Ούμπιντες, λίγο πιο μπροστά ο Καπετάνος και κορυφή ο Γιάκομπ.
Το απόγευμα οι κίτρινοι θα πραγματοποιήσουν ένα χαλάρωμα αποφόρτισης στο Ν. Ρύσιο στο οποίο το πρωί προπονήθηκαν όσοι παίκτες δεν μετέχουν της αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου