Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Με εκπλήξεις η αποστολή της Κρήτης

Με εκπλήξεις η αποστολή της Κρήτης
Με τους Αργυρίου και Ρίκκα στην αποστολή θα ταξιδέψει στην Κρήτη η ΑΕΚ, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Οι δυο ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Ένωσης για το ματς της έβδομης αγωνιστικής, όπως επίσης και ο Δέλλας, ο οποίος ξεπέρασε τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες. Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στα Σπάτα.
Η προπόνηση ξεκίνησε στις 13:00 και σε αυτή ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι Μαυρουδής Μπουγαΐδης απουσίαζε με την εθνική Νέων, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε και ο τραυματίας, Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Κρητικούς.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Αναλυτικά: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Αργυρίου, Ρίκκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου