Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Κατασταλλάζει ο Σάντος

Κατασταλλάζει ο Σάντος
Δύο προπονήσεις μένουν ακόμα και ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται να κατασταλλάζει ως προς το σχήμα που θα παρατάξει στο παιχνίδι με την Κροατία. Στην πρωινή προπόνηση στον Άγιο Κοσμάη με τους θεωρητικά βασικούς προτίμησε και πάλι τον Φάνη Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης με τον Σαλπιγγίδη δεξια και τον Σαμαρά αριστερά.
Στο χώρο της μεσαίας γραμμής η τριάδα των Τζιόλη, Καραγκούνη, Κατσουράνη δε φαίνεται να μπορεί να αλλάξει ενώ και στην άμυνα κετνρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι  ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, δεξιά θα είναι ο Τοροσίδης και αριστερά ο Ζαραδούκας. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, κάτι που είχε προαναγγείλει ο Σάντος στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής.
Άλλωστε τόσο ο Μπίλιτς όσο και ο Σάντος γνωρίζουν καλά τα θετικά και τα αρνητικά των αντιπάλων τους και δεν έχουν κάτι να κρύψουν.  Εκτός αν και οι δύο ετοιμάζουν κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής ώστε να αιφνιδιάσουν.
Επιθυμία του Πορτογάλου τεχικού είναι να προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε από τα πλάγια και να βγάλουμε μπρρστά τα δύο μπακ (Τοροσίδης-Ζαραδούκας). Δε θέλει η ανάπτυξη να γίνεται μόνο από τον άξονα καθώς εκει χρειάζεται να είναι πιο συμπαγής η Εθνική μας ώστε να μη χάσει το νευραλγικό αυτό χώρο. Άλλωστε η μεγάλη δύναμη των Κροατών είναι η μεσαία γραμμή στην οποία υπάρχει μεγάλη ποιότητα. 
 Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στις 18.00 στο Καραϊσκάκη και θα είναι η μοναδική που θα διεξαχθεί εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου