Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το "αφεντικό" του Μάντσεστερ

Το "αφεντικό" του Μάντσεστερ
Οι Γιουνάιτεντ και Σίτι μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση του "Ολντ Τράφορντ", που θα αρχίσει στις 15:30 και θα μεταδοθεί από το Νοvasports 1.
 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Οτελούλ πως με τον Γουέιν Ρούνεϊ στην 11αδα είναι μια άλλη ομάδα. Ο Άγγλος φορ θα ηγηθεί των "κόκκινων" στο ντέρμπι, το οποίο και οι δυο πλευρές φρόντισαν να το κάνουν πιο ενδιαφέρον με τις δηλώσεις τους.
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μπορεί να είναι μόλις η ένατη αγωνιστική, αλλά αυτό θα είναι το τελευταίο ντέρμπι για τους πρωταθλητές, αφού έχουν αγωνιστεί ήδη με Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, και Τότεναμ.
Η Σίτι από την πλευρά της κατεβαίνει στο «Όλντ Τράφορντ» με τον αέρα της πρωτοπόρου και της ανέλπιστης νίκης που πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Champions League. O Ρομπέρτο Μαντσίνι ετοιμάζεται να παίξει με δίδυμο στην επίθεση τους Μπαλοτέλι, Αγουέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου