Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Για το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη

Για το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη
Και τώρα ο Πανιώνιος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να αφήσουν στην άκρη το ευρωπαϊκό ταξίδι τους και να επιστρέψουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Στον κυριακάτικο αγώνα με τους «κυανέρυθρους» φιλοδοξούν να πάρουν το τρίποντο, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.
Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Τοροσίδη, Φέισα, Φουστέρ, Γέστε, τον τιμωρημένο Μοδέστο, καθώς και τους Δασκαλάκη, Ζαρδούκα, Γκρμπιτς, Βαλεριάνο και Παπάζογλου, οι οποίοι θα γυμναστούν στις 10 το πρωί της Κυριακής.
Στην αποστολή βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές, οι Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Να σημειωθεί πως το Σάββατο, οι Τοροσίδης, Γέστε και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Φουστέρ παρέμεινε στο σπίτι του, καθώς ταλαιπωρείται από κάταγμα στα πλευρά. 
Απ' την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να προπονούνται κανονικά οι Τοροσίδης, Φέισα και ενδεχομένως ο Γέστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου