Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ξαφνικό πρόβλημα με Τόχα

Ξαφνικό πρόβλημα με Τόχα
Κι εκεί που όλα έδειχναν πως ο Αρης εκμηδένιζε τα προβλήματα τραυματισμών (αν εξαιρέσει κανείς τον Σηφάκη), ξαφνικά στη προπόνηση της Παρασκευής, προέκυψε νέος πονοκέφαλος για τον Τσιώλη. Το όνομά του; Κάρλος Τόχα. Ο Κολομβιανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα, κάνοντας παρέα στον Νέρι Καστίγιο ο οποίος επίσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Αντίθετα ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ κέρδισε το στοίχημα της ημέρας, μπήκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και υπολογίζεται για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη στη Κρήτη. Οι κίτρινοι ήδη κινούνται στους ρυθμούς αυτής της αναμέτρησης, παρ΄ ότι απομένουν 9 ημέρες για τη διεξαγωγή της, δείχνοντας το πόσο πολύ θέλουν να αποτινάξουν από πάνω τους, τις κακές εμφανίσεις των τριών πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος.
Το Σάββατο το απόγευμα θα δοθεί οικογενειακό φιλικό με την Κ-20 του συλλόγου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κεκλεισμένων των θυρών, μετά από επιθυμία του κ. Τσιώλη. Γιάκομπ, Βράνιες, Γκαρσία, Γιακούποβιτς, Ούμπιντες, Σανκαρέ και Ακόστα, θα βρεθούν στο επίκεντρο του προπονητή, αναφορικά με το βαθμό ετοιμότητας και προσαρμογής  τους (κατά περίπτωση) ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που έρχονται.
*Με 6 χιλιάδες ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Αρης, γλιτώνοντας τα χειρότερα, εξαιτίας του μπουκαλιού που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου