Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Κάρολ: «Εδώ για πολλά χρόνια»

Κάρολ: «Εδώ για πολλά χρόνια»
Κάρολ. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την έως τώρα παραμονή του στο Ηράκλειο, για λογαριασμό των νεοφώτιστων, ενώ αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορεία της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου. Ο Κάρολ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Athletic Radio». Αναλυτικά τόνισε:

Στη διαφορά ηλικίας με τους περισσότερους συμπαίκτες του: «Είναι όντως πολύ όμορφο συναίσθημα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μικρούς αθλητές. Τους μαθαίνεις και τους μιλάς για το ποδόσφαιρο ενώ με αυτόν τον τρόπο αποκτάς υποστηρικτές για το μέλλον. Αισθάνομαι πολύ όμορφα και όλοι στο νησί με κάνουν να νιώθουν ωραία. Πραγματικά, ευχαριστιέμαι την παραμονή μου στην ομάδα και εύχομαι να παραμείνω για αρκετό καιρό ακόμα».
Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Η ομάδα προέρχεται από την δεύτερη κατηγορία αλλά και την ταλαιπωρία των play off. Όμως οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται πολύ όμορφα και είναι συγκεντρωμένοι μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μας αλλά και την παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια».
Για τη δική του παρουσία: «Δουλεύω αρκετά ώστε να είμαι έτοιμος και να βοηθώ την ομάδα μου. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και συνεχίζω να δουλεύω σε κάθε προπόνηση ώστε να βοηθάω την ομάδα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ και αισθάνομαι ολοένα καλύτερος με την πάροδο του χρόνου. Θέλω να δουλέψω ακόμα περισσότερο για να βοηθήσω περισσότερο τον ΟΦΗ».
Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είναι φανταστικοί και αυτό φαίνεται από την παρουσία μας μέσα στην έδρα μας. Έχουμε κερδίσει τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες και για εμάς ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και εκτός έδρας να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου