Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Στη διάθεση του Μπόλονι ο Κοντρέρας

Στη διάθεση του Μπόλονι ο Κοντρέρας
Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Πάμπλο Κοντρέρας, με τον Λάζλο Μπόλονι να περιμένει τους Αθανασιάδη και Λίνο, για το ντέρμπι με τον Άρη. Ο Χιλιανός αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ ο Μπαλάφας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» οι Λίνο και Αθανασιάδης στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Τούμπας απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Μπόλονι έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου ο στόχος του «Δικέφαλου» του Βορρά είναι η νίκη.
*** Ο ορκωτός λογιστής που έκανε τον έλεγχο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωση τον κ. Κατσαρή για όλα τα κενά και τις ελλείψεις που παρουσιάστηκαν. Ο κ. Κατσαρής με τη σειρά του ενημέρωσε, με τη σειρά του τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκης, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως όλα τα θέματα θα έχουν διευθετηθεί έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου