Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Χωρίς προβλήματα και με κέρασμα

Χωρίς προβλήματα και με κέρασμα
Τους συμπαίκτες του κέρασε την Παρασκευή ο Μάρκο Πάντελιτς, ξεπληρώνοντας χαμένο στοίχημα οικογενειακού διπλού. Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του, σε εστιατόριο του Αλίμου και σε αυτό έδωσαν το «παρών» οι Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Δασκαλάκης και Ποτουρίδης. Το στοίχημα αφορούσε τους Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.
Νωρίτερα, οι πρωταθλητές Ελλάδος συνέχισαν με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι Τοροσίδης και Φέισα ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Ο Φουστέρ παρέμεινε στο σπίτι του κατόπιν εντολής του γιατρού και την επόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το Σάββατο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου