Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τούμπα κορυφής!


Με στόχο να εκμεταλλευτούν την γκέλα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός (19:30, NOVASPORTS1) διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αποδείξει ότι μέσα στην έδρα του είναι το απόλυτο αφεντικό ανεξαρτήτως του ονόματος του αντιπάλου και θέλει να διατηρήσει το αήττητο στα εντός απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει κερδίσει και τα επτά φετινά ματς μέσα στην έδρα του σε Ελλάδα και Ευρώπη και με νίκη πιάνει τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Χαλκιάς, ο οποίος θα έχει μπροστά του, τους Κοντρέρα, Μαλεζά, Ετό και Σνάουτσνερ. Το δίδυμο των αμυντικών χαφ συνθέτουν οι Λαζάρ και Αρίας. Ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, ο Σαλπιγγίδης στο δεξί και ο Φωτάκης θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Παπάζογλου.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Σπαντάσιο και Ρομπερ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει με το μέρος της την παράδοση αφού μετράει 26 νίκες έναντι 16 του Παναθηναϊκού, ενώ 12 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και το νικηφόρο σερί του που θα του επιτρέψει να ξαναπιάσει στην κορυφή τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» δεν έχουν γνωρίσει  φέτος την ήττα και έχουν μόνο μια ισοπαλία στα έξι ματς που έχουν δώσει, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα εμπιστευτεί τη συνταγή των επιτυχιών του 4-4-2. Ο Καπίνο θα πάρει και πάλι θέση κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Μπουμσόνγκ και ένας εκ των Σαριέγκι, Καντέ, με τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο να συμπληρώνουν την τετράδα. Τη μεσαία γραμμή συνθέτουν οι Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι και Ζέκα, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσει και πάλι το δίδυμο Κλέιτον-Λέτο.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Τοτσέ, Βιτόλο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Μαυρίας και Λαγός. Στην Αθήνα έμειναν ο Καραγκούνης λόγω ίωσης, οι Βύντρα, Κοτσόλης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ και Σεϊταρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου