Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Έναρξη... μέρος δεύτερο!

Η «κουτσουρεμένη» Σούπερ Λιγκ έκανε πρεμιέρα με δύο αγώνες και ολοκληρώνεται σήμερα με άλλους τρεις. Τα βλέμματα είναι στραμμένα σε Κέρκυρα, Τούμπα και Νέα Σμύρνη.
Στο νησί η τοπική ομάδα υποδέχεται τον «αποκλεισμένο» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Παναθηναϊκό. Στη Νέα Σμύρνη ο «προβληματικός» Πανιώνιος περιμένει τον «πανέτοιμο» Εργοτέλη. Τέλος, η αυλαία πέφτει στη Θεσσαλονίκη, όπου ο «ανεβασμένος» από την Ευρώπη, ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ξάνθη. Διαβάστε παρακάτω στο gazzetta.gr όλες τις προαναγγελίες!
Βίοι αντίθετοι στη Νέα Σμύρνη
Ο Πανιώνιος των 1000 προβλημάτων και της διοικητικής αβεβαιότητας υποδέχεται τον έτοιμο από καιρό Εργοτέλη με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα (N.S3 19:15). Πανέτοιμοι για το μεγάλο βήμα οι Κρητικοί.
Διαβάστε την προαναγγελία του Πανιώνιος – Εργοτέλης...

Όλα για το πρωτάθλημα
Η κατάκτηση της Σούπερ Λίγκα είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό ο οποίος αρχίζει τις υποχρεώσεις του στην Κέρκυρα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα (19:15, NS2) έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Διαβάστε την προαναγγελία του Κέρκυρα – Παναθηναϊκός...

Ποδαρικό με το... δεξί!
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Ξάνθη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα και θέλει μόνο τη νίκη για να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα (21:30, Novasports).
Διαβάστε την προαναγγελία του ΠΑΟΚ - Ξάνθη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου