Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ρομαρίκ και Μαντούρο στη λίστα

Τα ονόματα των Ρομαρίκ και Μαντούρο από Σεβίλλη και Βαλένθια φέρονται να εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού μέσου. Στη λίστα και ο Ορμπάιθ της Μπιλμπάο.
Δύο ακόμα «βαριά» ονόματα προστέθηκαν στην μεγάλη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο λόγος για τον Ιβοριανό, Ρομαρίκ που αγωνίζεται στη Σεβίλλη και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και τον Μαντούρο της Βαλένθια και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρωταθλητής» και οι δύο παίκτες προτάθηκαν πρόσφατα στο λιμάνι, καθώς δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους, οι οποίες θέλουν να τους ξεφορτωθούν και δεν θα έλεγαν όχι σε μία καλή πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Στη λίστα πάντως με τους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται παραμένουν πάντως και άλλοι υποψήφιοι, με τον Ορμπάιθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο να θεωρείται καλή λύση. Επίσης, οι υπόλοιπες λύσεις για τον «κόφτη» είναι λίγο-πολύ γνωστές με τα ονόματα των Γκαργκάνο, Γεμπντά, Τισόνε, Τζιόλη και Μουντιγκάι να εξετάζονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου