Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Στη λίστα ο Ν' Ντο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, Γκιράν Ν' Ντο είναι μία περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ για τη θέση του «κόφτη»!
Μία ακόμη περίπτωση (αλλά αυτή εξετάζεται) αμυντικού μέσου για τον ρόλο του αντί – Ντιόπ υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Γκιράν Ν΄ Ντο που ανήκει στην Σεντ Ετιέν, δεν υπολογίζεται, παραχωρείται ακόμη και σαν δανεικός αφού θέλουν να τον ξεφορτωθούν.
Ο 27χρονος διεθνής Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος αγωνιζόταν πέρυσι από τον Γενάρη στην Ρεάλ Σαραγόσα και βοήθησε με τις εννέα συμμετοχές του να μείνει η ομάδα στην Primera Division.
Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές του αξιώσεις αυτές σε ετήσια βάση είναι στις 350.000 με 400.000 ευρώ (τόσα ζητάει) ενώ φέρεται να έχει ήδη γίνει επαφή για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Πάντως υπάρχουν φήμες που θέλουν η κουβέντα να έχει προχωρήσει και να υπάρχει μία μικρή διαφορά μεταξύ των δυο πλευρών στο κομμάτι της προκαταβολής για να γίνει το deal. Φήμες πάντως που δεν επιβεβαιώνονται...
Στην Σοσό έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Ν' Ντο, στην οποία αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι το 2008. Μετά από 122 συμμετοχές και πέντε γκολ, πήρε μεταγραφή στην Ναντ και είχε μία γεμάτη σεζόν με 32 αγώνες και τρία γκολ, ενώ την επόμενη παραχωρήθηκε δανεικός στην Σεντε Ετιέν.
Με τη φανέλα των Στεφανουά ήταν ξανά βασικός και έδωσε το «παρών» σε 34 αναμετρήσεις γεγονός που ανάγκασε τη διοίκηση να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Τον Ιανουάριο του 2011 ο διεθνής Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος έκανε ως δανεικός το πέρασμά του στην Primera Division, για να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Σαραγόσα την οποία βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία με εννιά συμμετοχές. Ο 27χρονος, ύψους 1.89 μ. χαφ, έχει παίξει 32 φορές με το εθνόσημο στο στήθος, έχοντας σκοράρει τρεις φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου