Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κρίσιμη μέρα για την ΕΠΟ

Σήμερα πραγματοποιούνται κρίσημα ΔΣ στην ΕΠΟ και την Ένωση Φούτμπολ Λιγκ - Φούτμπολ Λιγκ 2 με βασικό θέμα τις αδειοδοτήσεις των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο μέσω των πλέι οφ.
Η Σούπερ Λίγκα έχει ήδη απαντήσει αρνητικά στην ΕΠΟ η οποία ζήτησε να μην ισχύσουν οι αδειοδοτήσεις για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ που θα διεκδικήσουν την άνοδο μέσω των πλέι οφ.
Στις 10:00 συνεδριάζει η Ένωση Φούτμπολ Λιγκ – Φούτμπολ Λιγκ 2, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πάρει θέση στο αίτημα της ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι εφόσον η Σούπερ Λίγκα το έχει ήδη απορρίψει δεν συντρέχει λόγος επεξεργασίας του αιτήματος της ΕΠΟ.
Έτσι το «μπαλάκι» γυρίζει στην ΕΠΟ που συνεδριάζει στις 12:00 και αναμένεται να μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αφού ο ΟΦΗ έχει ήδη προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και η UEFA έχει αποστείλει επιστολή στην ΕΠΟ να αλλάξει τα κριτήρια αδειοδότησης για της ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.
Σε κάθε περίπτωση λοιπόν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα φέρει αντιδράσεις, αφού δεν γίνεται να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές. Σημειώνεται ότι αν περάσει η περίπτωση του ΟΦΗ, αυτόματα θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ και τα Τρίκαλα που επίσης δεν έχουν αδειοδοτηθεί.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου