Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Απαίτηση παραμονής!

Περίπου 2000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ με σκοπό να πείσουν τους αδερφούς Αγγελόπουλους να αλλάξουν την απόφαση τους και να παραμείνουν στην ΚΑΕ. Το gazzetta.gr ήταν στο Φάληρο!
Περίπου δυο χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο ΣΕΦ για να βροντοφωνάξουν: «Για πάντα στο λιμάνι, Αγγελόπουλοι» προσπαθώντας να μεταπείσουν τους ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων». Η κινητοποίηση ξεκίνησε μέσω facebook και στις 19:00 ξεκίνησε ο μεγάλος όγκος των φίλων των Πειραιωτών να κατακλύζει τον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού.


Ο αριθμός των συγκεντρωμένων αυξανόταν συνεχώς και έφθασε περίπου τους δυο χιλιάδες περίπου μια ώρα μετά το προκαθορισμένο ραντεβού. Αρκετοί οπαδοί των «ερυθρολεύκων» είχαν φθάσει στο ΣΕΦ… εξοπλισμένοι με τύμπανα και έτσι το κλίμα θύμιζε εξέδρα...

Τα συνθήματα είχαν στο επίκεντρο την επιστροφή των αδερφών Αγγελόπουλων στο τιμόνι της ομάδας , ενώ ένας οπαδός έγραψε με σπρέι σε έναν τοίχο: «Για πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι». Μιάμιση ώρα περίπου μετά το πλήθος άρχισε να διαλύεται ελπίζοντας το μήνυμα που έστειλαν πήγε στους παραλήπτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου