Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Πλάτη» ο Τσακίρης για Κοντοέ


Ο Πανιώνιος δεν παρατάει την περίπτωση του Γιάννη Κοντοέ και σχεδόν ένα 24ωρο πριν την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Τσακίρης μπαίνει «μπροστά» και προσπαθεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή του .Οι παράγοντες του Πανιωνίου προσπαθούν να πείσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή να μείνει στην ομάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τσακίρης επικοινώνησε με τον Γιάννη Κοντοέ (πιθανότατα συναντήθηκαν και συζήτησαν για λίγη ώρα) και του τόνισε ότι μπορεί να του εξασφαλίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο από εκείνο που του προσφέρουν στην ΑΕΚ.
Ο Τσακίρης έχει δεσμευθεί να προσφέρει περίπου 100.000 ευρώ στον 25χρονο ποδοσφαιριστή, για κάθε χρόνο του συμβολαίου του, ενώ από τον Πανιώνιο προσφέρουν τουλάχιστον 100.000 ευρώ με αυξημένες αποδοχές ανά έτος. Που σημαίνει ότι, χωρίς τα όποια «μπόνους», ο Κοντοές θα αποκομίσει το λιγότερο 200.000 ευρώ από το πρώτο έτος αν ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους».
Έτσι ο Πανιώνιος προσφέρει ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από εκείνο της ΑΕΚ, ενώ τονίζεται πως οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν θέλουν να χάσουν ένα παιδί από τα «σπλάχνα» της ομάδας της Νέας Σμύρνης, σε κάθε επίπεδο (αγωνιστικά και μη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου