Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Επιμένει η Λάτσιο για Σισέ

Εξακολουθεί να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Λάτσιο ο Τζιμπρίλ Σισέ. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο 29χρονος Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού συνεχίζει να απασχολεί τους «λατσιάλι», παρά την απόκτηση του Μίροσλαβ Κλόζε. Η εφημερίδα «Corriere dello Sport» υπογραμμίζει πως η Λάτσιο θα κινηθεί για την απόκτηση του Σισέ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραχώρησης του Τομάζο Ρόκι στην Πάρμα.

Το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει: «Ο Σισέ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, αλλά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και του έχει βάλει πωλητήριο περιμένοντας να βρει έναν καλό αγοραστή. Κοστολογεί τον παίκτη 5-6 εκατ. ευρώ, αρνήθηκε πρόταση της Γαλατάσαραϊ που έκανε πρόταση 7 εκατ. ευρώ, αλλά ο Σισέ θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Στην Ελλάδα λένε ότι στα γραφεία του Παναθηναϊκού έφτασε πρόσφατα μία ενδιαφέρουσα πρόταση, από ομάδα που δεν έχει γίνει γνωστή και μπορεί να είναι η Λάτσιο. Ο Σισέ εισπράττει δύο εκατ. ευρώ το χρόνο, αλλά είναι πρόθυμος να μειώσει τις απαιτήσεις του».
Από την πλευρά του, ο Κλαούντιο Λοτίτο, πρόεδρος της ομάδας της Ρώμης τόνισε: «Οι μεταγραφές μόλις άρχισαν. Έπεται συνέχεια. Θα δείτε, θα έχουμε εκπλήξεις. Θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί και χρειαζόμαστε παίκτες με διεθνή εμπειρία για να επιστρέψουμε σε υψηλό επίπεδο».
Παράλληλα, το «violanews.com» αναφέρει πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπους βρίσκεται στο στόχαστρο των Τζένοα και Σιένα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εξετάζεται από τις δυο ιταλικές ομάδες και τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει απόφαση για το αν κινηθούν για την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου