Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τελευταίες λεπτομέρειες για Καστίγιο

Δεν βάζει μυαλό ο Καστίγιο
Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται αυτή την ώρα, ο Νέρι Καστίγιο, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή των συμβολαίων. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στην συνέχεια θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση των «κίτρινων», στην οποία αναμένεται να συγκεντρωθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας, για να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Πρόβλημα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν αναμένεται, καθώς οι δυο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία και ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Άρη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Από εκεί και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη θα κάνει και ο Φράνκο Λανάρο, ο οποίος έφτασε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τη Μπόκα Τζούνιορς, στης οποίας τη δεύτερη ομάδα αγωνίζονταν μέχρι πρότινος. Ο Σάκης Τσιώλης θα δοκιμάσει τον παίκτη και εφόσον μείνει ικανοποιημένος με την αξία του, τότε θα εισηγηθεί την απόκτησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου