Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Με Κατσούρανη στην άμυνα


Τον Κώστα Κατσουράνη προορίζει για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» προχώρησε σε δοκιμές ενδεκάδας στην προπόνηση της Τετάρτης και διατήρησε το 4-3-3, ενόψει της αναμέτρησης της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Βάση των όσων δοκίμασε στην Παιανία ο Φερέιρα, ο Τζόρβας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Σαριέγκι και Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Ιωαννίδης θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ αλλαγή θα υπάρξει και στη μεσαία γραμμή.
Αυτή αφορά την παρουσία του Ζιμάο Μάτε Τζούνιορ σε ρόλο αμυντικού μέσου, με τους Ζιλμπέρτο και Νίνη να αγωνίζονται μπροστά του. Όσον αφορά στους τρεις της επίθεσης, ο Φερέιρα δοκίμασε τον Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά, τον Μαρίνο στα δεξιά και τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.
Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, με τους «βασικούς» αγωνίστηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης, παίρνοντας θέση στη μεσαία γραμμή. Ο Φερέιρα φέρεται να έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα των «πράσινων» για το ματς της πρώτης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την οποία δεν υπολογίζει στους Λέτο, Μπουμσόνγκ και Καντέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου