Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ετοιμος ο Τσιρίλο...


Ο Μπρούνο Τσιρίλο προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το οίδημα που τον ταλαιπωρούσε στον αχίλλειο τένοντα. Ο Ιταλός αμυντικός θα μπορέσει να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναμέτρηση ιδιαίτερα κρίσιμη για το δικέφαλο, καθώς με νίκη καλύπτει από νωρίς τη διαφορά που τον χωρίζει από τους "πράσινους".

Ρυθμούς ανεβάζει και ο Σαβινί και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει τεθεί στη διάθεση του Μάκη Χάβου. Ωστόσο ο έμπειρος αμυντικός δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του στον κυριακάτικο αγώνα, αφού είναι εκτός του τελευταίο μήνα.
Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Μάκης Χάβος θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και συγκεκριμένα με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και την τράδα στην άμυνα τους Ετο (δεξιά), Λίνο (αριστερά), Τσιρίλο, Κοντρέρας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Γκαρσία, Βιτόλο, με τον Ιβιτς μπροστά τους. Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια στα άκρα και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.
3.000 σε μία μέρα
Μεγαλύτερη κινητικότητα για τα εισιτήρια των πλέι οφ την Τρίτη, μία μέρα πριν εκπνεύσει η διορία για τους παλιούς κατόχους διαρκείας. Την Τρίτη πουλήθηκαν 3.000 διαρκείας, ξεπερνώντας έτσι τις 11.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου