Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Νίκη για να καθαρίσει


Μόνο τη νίκη, προκειμένου να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League, θέλει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ (19:30 Novasports 2). Οι «πράσινοι» θέλουν το «τρίποντο» που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα τους θέσει πρώτο φαβορί για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Λέτο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλο, Σεϊταρίδη και Πλεσί.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 στην Τούμπα. Ο Τζόρβας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Κατσουράνης και Σαριέγκι θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Βύντρα και Ιωαννίδης θα αγωνιστούν στις δυο πτέρυγες της άμυνας, ενώ οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Νίνης θα είναι οι τρεις παίκτες της μεσαίας γραμμής. Οι Χριστοδουλόπουλος στα αριστερά, Μαρίνος στα δεξιά και Σισέ στην κορυφή, θα είναι οι τρεις της επίθεσης.
Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει και στις δυο αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει 1-0 με το γκολ του Βύντρα, ενώ στην Τούμπα είχαν επιβληθεί με το ίδιο σκορ, με το γκολ-φάουλ του Νίνη.
Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξει ο λογαριασμός, στον οποίο θα καταθέσουν οι μέτοχοι της ομάδας τα χρήματα που απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Μέχρι στιγμής, οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς δε φαίνεται κινητικότητα στις τάξεις των μετόχων για το συγκεκριμένο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου