Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Θέλει Φετφατζίδη η Βέρντερ


Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης φέρεται να βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος την εφετινή σεζόν και ήδη η γερμανική ομάδα τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές, προκειμένου να σχηματίσουν οι ιθύνοντες της ομάδας ολοκληρωμένη άποψη για την αξία του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Goal.com», δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες να υπάρξει πρόταση για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στην ομάδα της Βρέμης. Στην ίδια λίστα των ανθρώπων της γερμανικής ομάδας βρίσκονται και τα ονόματα των Νίκο Κράνιτσαρ, Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς και Μεχμέτ Εκιζί.
Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Φετφατζίδης είναι ένα τρομερό ταλέντο που στον Ολυμπιακό του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου, ενώ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις και με την Εθνική Ελλάδας. Η ρήτρα του βραχύσωμου μέσου ανέρχεται στα 12,5 εκατομμύρια ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου