Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στο προσκήνιο ο Νέρι

Στο προσκήνιο ο Νέρι
Η παραμονή του Νέρι Καστίγιο είναι μία από τις πρωταρχικές προτεραιότητες στον Άρη ενόψει της καινούριας σεζόν. Τι ισχύει στην περίπτωση του και ποιος είναι ο στόχος του «Νιντέντο».
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που υφίστανται τη δεδομένη στιγμή σε βραχυπρόθεσμο χρονικό διάστημα ο Ραούλ Μπομπαντίγια θα αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη. Η εξέλιξη αυτή θα ενισχύσει όπως είναι λογικό την προσπάθεια παραμονής του Νέρι Καστίγιο στην ομάδα και έπειτα από το τέλος του δανεισμού του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

 Αισιοδοξία για την περίπτωση του

Η υπόθεση του «Νιντέντο» είναι δύσκολη αλλά όχι και ακατόρθωτη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και απαιτεί λεπτούς και συνάμα σωστούς χειρισμούς για να έχει happy end.
Ο παίκτης έχει επισφαλή θέση στα αγωνιστικά πλάνα του Σάκη Τσιώλη για τη νέα σεζόν και υπολογίζεται. Με λίγα λόγια ο ίδιος θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικά κομμάτια του αγωνιστικού παζλ για την επόμενη σεζόν.
 Ο Καστίγιο έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ουκρανικό σύλλογο με τις απολαβές του να μην ξεπερνούν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ. Σαφέστατα, η Σαχτάρ δεν θα είχε πρόβλημα να αποδεσμεύσει τον παίκτη εξαιτίας ενός συμβολαίου το οποίο κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως… βαρύ και υπέρογκο αλλά και δευτερευόντως λόγω του ότι ο Λατίνος άσος δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα της.
 Από εκεί και πέρα, αυτό που σίγουρα θέλει ο Καστίγιο είναι να κουβεντιάσει με τους Ουκρανούς για το μέλλον του αφού πρωτίστως έχει συμφωνήσει με τον Άρη στον οικονομικό τομέα.
Ήδη, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν κάνει τις πρώτες επαφές επί του θέματος, ωστόσο η κουβέντα δεν πήγε καθόλου στο οικονομικό κομμάτι. Η επιθυμία του Άρη αλλά και του ίδιου του Νέρι μπορούν να ξεπεράσουν μία και καλή τον εν λόγω σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου