Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Προσοχή, ο Δαλούκας ηχογραφεί!



Προσοχή, ο Δαλούκας ηχογραφεί!


Τους πάντες και τα... πάντα ηχογραφεί τους τελευταίους έξι μήνες ο Γιώργος Δαλούκας, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Σωτήρης Βοργιάς!




«Ο Δαλούκας ηχογραφεί τους πάντες εδώ και έξι μήνες. Το κάνει επειδή δέχεται απειλές και φοβάται», υποστήριξε στον FM100 ο Σωτήρης Βοργιάς, ο οποίος είναι εκ των καταγγελλόντων και βασικός μάρτυρας στην υπόθεση των κασετών.



Στην ίδια εκπομπή, καταγγέλθηκε πως ο αποκαλούμενος και ως «νέος παραγκάρχης» είχε απειλήσει πέρυσι στη Σπάρτη και το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Σπύρο Παπαδάκο, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών στη Β’ Εθνική.
Μάλιστα, το στοιχείο αυτό φέρεται να βρίσκεται ήδη στη διάθεση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και δεν αποκλείεται ο Λάκωνας παράγοντας της διαιτησίας να κληθεί ως μάρτυρας.

Εξάλλου, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως δεν έχει πρόβλημα να καταθέσει στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Ανδρέα Φάκο το υλικό που έχει στη διάθεσή του, ωστόσο δεν θα το κάνει διότι η προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει είναι μυστική.

Παράλληλα, ανέφερε πως σε μια τρίτη κασέτα, αντίγραφο της οποίας έχει ακούσει, προστίθενται νέα -κορυφαία στο ποδόσφαιρο- πρόσωπα στην υπόθεση. Στην εκπομπή ειπώθηκε πάντως για άλλη μία φορά πως υπάρχουν άλλες… 17 κασέτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου