Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

«Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε ότι δεν χρειάζε«Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε»ται να επισκεφθεί την προπόνηση του Ολυμπιακού και έστειλε μέσω των συνεργατών του το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές. Τι δήλωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Παραμονές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όπου με νίκη τους οι Ερυθρόλευκοι εξασφαλίζουν και μαθηματικά τον τίτλο, o Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε ότι δεν είναι απαραίτητο να επισκεφθεί την προπόνηση της ομάδας. Άλλωστε, οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο παιχνίδι της Τούμπας και αυτό τους τόνισε ο μεγαλομέτοχος μέσω των συνεργατών του. «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε», ήταν το... λιτό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Νίκη για τον τίτλο!»

Με στόχο τη νίκη για να σφραγίσει τον τίτλο του πρωταθλητή θα πάει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό άλλωστε τόνισε με τοποθέτησή του στο επίσημο site της ομάδας ο προπονητής της, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν πράξη αυτήν την πρώτη ευκαιρία που έχουν για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχουμε πέντε ευκαιρίες, πέντε παιχνίδια, για να είμαστε πρωταθλητές και αύριο είναι η πρώτη ευκαιρία μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο. Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, αλλά τι κάνουμε εμείς.

Ξέρουμε ότι ο αγώνας είναι σημαντικός και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ένα επίσης σημαντικό ημιτελικό την Τετάρτη. Η θέλησή μας είναι να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να τρέξουμε. Εμείς ξέρουμε ότι αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί θα πρέπει να τρέξουμε πολύ, ενώ και οι αντίπαλοί μας για να μας κερδίσουν θα πρέπει να κάνουν το ίδιο.

Γνωρίζουμε ότι το αυριανό θα είναι ένα παιχνίδι με συνεχόμενο ρυθμό άμυνα-επίθεση και σίγουρα αυτό θα είναι πολύ κουραστικό και θέλει τρέξιμο. Πάνω απ' όλα είμαστε δύο καλές ομάδες που και οι δύο θέλουν τη νίκη».

H προπόνηση και η αποστολή

Η ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με μεσημεριανή προπόνηση. Ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το έντονο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγιερι, Ν. Παπαδόπουλος, Μιραλάς, Ριέρα, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10:30.(ΠΗΓΗ -www.gazzetta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου