Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Δεν μπαίνει «σφήνα» στην ΑΕΚ

Δεν μπαίνει «σφήνα» στην ΑΕΚΟ Παναθηναϊκός ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Μπλάνκο αν δεν τελειώσει πρώτα μαζί του η Ένωση, και πως θα την ενημερώσει πριν του κάνει πρόταση.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Παναθηναϊκός ρίχνει κάτι παραπάνω από κλεφτές ματιές στην περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο. Όμως οι Πράσινοι ενημέρωσαν τη διοίκηση της ΑΕΚ ότι δεν πρόκειται να «χτυπήσουν» την Ένωση κάτω από το τραπέζι, σαν ένα δείγμα καλής συνεργασίας των δύο ομάδων σε επίπεδο διοικήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Sportday, άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται να επικοινώνησαν με εκείνους της ΑΕΚ και να είπαν: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση για τον παίκτη. Μπορεί να μας απασχολήσει αν δεν τα βρείτε μαζί του. Ακόμα και τότε όμως, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία πρόταση στον παίκτη αν πρώτα δεν σας ενημερώσουμε».
Επομένως, πρώτα θα τελεσφορήσει με την ΑΕΚ η περίπτωση του Μπλάνκο (θετικά ή αρνητικά) και εν συνεχεία, αν εξακολουθεί να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, θα ενημερωθεί η Ένωση για τις προθέσεις τους και ακολούθως ο παίκτης.
Προφανώς όλα αυτά θα έχουν ισχύ μέχρι το τέλος Μαΐου, το πολύ αρχές Ιουνίου. Αφού ο παίκτης μένει ελεύθερος, γιατί να γίνει ενημέρωση στην πρώην ομάδα του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου