Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν «κρύφτηκε» ο «Ελέ»...Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, υποστήριξε στην συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Λεβαδειακό ότι αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες που του αναλογούν.Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υποστήριξε ανάμεσα στ' άλλα στην συνέντευξη Τύπου πως «ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές. Ήμασταν κακοί σε όλες τις γραμμές. Σταθήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Ο προπονητής είναι αυτός που έχει την βασική ευθύνη. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός είμαι εγώ.

Όπως είπα και πριν εάν στα καλά αποτελέσματα δουλεύεις στα άσχημα το φάρμακο είναι η πιο πολλή δουλειά. Έτσι και αλλιώς είμαστε μία ομάδα που πρέπει να μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε όλες τις καταστάσεις.

Οπότε και πρέπει τώρα να διαχειριστούμε την βαριά αυτή ήττα. Είναι αδύνατον να σε ικανοποιεί μία τέτοια ήττα. Απλά τα παιδιά δεν μου έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα ότι δεν είναι προσγειωμένα.

Είναι αρκετά ταπεινοί. Δουλεύουν πολύ σκληρά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει δείγμα αλαζονείας. Δεν πήραν τα μυαλά μας αέρα. Ξέραμε πως με την σκληρή δουλειά βγάζαμε καλό πρόσωπο. Ήταν μία αρκετά κακή εμφάνιση από όλους μας.

Στόχος μας είναι η παραμονή. Θέλουμε να κάνουμε εμφανίσεις αντάξιες των προηγούμενων αγώνων και να έρθει πιο πολύς κόσμος στο γήπεδο. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Την Δευτέρα το πρωί μας περιμένει δουλειά για το επόμενο ματς.

Πρώτα απ' όλους περιμένει εμένα σκληρή δουλειά. Οφείλεις να ανταπεξέλθεις όταν είσαι σε μία τέτοια ομάδα, όπως ο Πανιώνιος. Δεν παίζει ρόλο το εάν είναι νεαρός και άπειρος».

1 σχόλιο:

 1. Pengen yang lebih seru ...
  Ayo kunjungi www.asianbet77.com
  Buktikan sendiri ..

  Real Play = Real Money

  - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
  - Bonus Mixparlay .
  - Bonus Tangkasnet setiap hari .
  - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
  - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
  - Cash Back up to 10 % .
  - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

  Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
  - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
  - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
  - WHATSAPP : +63 905 213 7234
  - WECHAT : asianbet_77
  - SMS CENTER : +63 905 209 8162
  - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

  Salam Admin ,
  asianbet77.com

  Download Disini

  ΑπάντησηΔιαγραφή