Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Εκτός Πίντο και Καπίνο!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ρίσκαρε με τον Αντρέ Πίντο και τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τη Μάδεργουελ, όπως και τον Στέφανο Καπίνο!
Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού είδε τον Πορτογάλο στόπερ να προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τις τελευταίες ημέρες, όμως, αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον επαναληπτικό της Τετάρτης με τη Μάδεργουελ στο ΟΑΚΑ.
Ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής και τον Στέφανο Καπίνο, έχοντας τους Καρνέζη και Κοτσόλη ως τερματοφύλακες κόντρα στους Σκοτσέζους.
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Motherwell (08.08.2012 – 21:45), που διεξάγεται στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League 2012-13. Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Πίντο, Σο, Ιωαννίδης, Καπίνο, Ταμπάκης, Λαγός, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Μπαρμπαρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου