Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Θέλει Αϊμάρ ο Ολυμπιακός!

Ο Ζαρντίμ θέλει Πάμπλο Αϊμάρ λένε οι Πορτογάλοι, ενώ από την Τρίτη ο Γιάννης Βρέτζος βρίσκεται στο εξωτερικό όπως και ο Κοβάσεβιτς. Δύσκολη η περίπτωση του Αργεντινού αστέρα της Μπενφίκα.


Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Πορτογαλικής «A' Bola», ο Ολυμπιακός κυνηγάει την περίπτωση του Πάμπλο Αϊμάρ. Ο 33χρονος άσος της Μπενφίκα προέρχεται από μία ακόμη γεμάτη σεζόν, ωστόσο την επόμενη χρονιά ο χρόνος αναμένεται να είναι πιο περιορισμένος, ενώ παρά το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων πριν λίγο καιρό δήλωσε ότι σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του, ο οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2013.
Ο Αργεντινός «μάγος» που δεν καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του τα τελευταία 3 χρόνια, δείχνει να έχει τραβήξει και το ενδιαφέρον της Βαλένθια, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν.
Το δημοσίευμα που τιτλοφορείται «Ο Ζαρντίμ θέλει Αϊμάρ», αναφέρει πως ο Ζαρντίμ είναι εκείνος που έριξε στο τραπέζι το όνομα του Αϊμάρ και πλέον οι Πειραιώτες κοιτούν το πλάνο με το οποίο θα τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα, αν και κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.
Οι απαιτήσεις του παίκτη είναι στα 2 εκ. ευρώ το χρόνο, ενώ όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι η οικογένειά του δεν αρέσκεται σε μετακινήσεις και έχει συνηθίσει την Λισσαβόνα. Όσο για την ηλικία του, αυτό ίσως να απασχολήσει, αφού εκτός του ότι έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο, σκοπεύει να επιστρέψει στην πατρίδα του και να φορέσει τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ πριν κρεμάσει τα παπούτσια του.
Ο Ζαρντίμ – κάνοντας χρήση της φράσης του προέδρου του Ολυμπιακού πες μου πιο 10άρι θες – θα έχει ραντεβού αυτήν την εβδομάδα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για να κουβεντιάσουν τις πιθανότητες της μεταγραφής, ενώ ο Ζόρζε Ζέσους ήδη ολοκληρώνει το πλάνο του για την νέα σεζόν.
Πρόταση για τον Αϊμάρ στα γραφεία της Μπενφίκα δεν έχει σταλεί, όμως ο παίκτης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, ο ατζέντης του Αϊμάρ είναι ο Χιλιανός Γκουστάβο Γκόνι, ο οποίος εκπροσωπεί κι άλλον έναν ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τους νταμπλούχους Ελλάδας, τον Κρίστινα Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς.
Τέλος, σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βρέτζος βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ εδώ και μερικές ημέρες και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι εκτός συνόρων. Αυτό που ακούγεται από την ΠΑΕ είναι πως ο διευθύνων σύμβουλος, Γιάννης Βρέτζος, έχει ραντεβού με τον νέο τεχνικό του συλλόγου στην Πορτογαλία όπου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, και ίσως να προετοιμάζεται μεταγραφή.
Ωστόσό, από τη στιγμή που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα για να παραστεί στην... σύσκεψη κορυφής του Ολυμπιακού, δεν θα υπήρχε λόγος να ταξιδέψει ο Βρέτζος στην χώρα του την Τρίτη. Επομένως, είτε κάποια μεταγραφή ολοκληρώνεται είτε ταξίδεψε για θέματα εκτός Ολυμπιακού και οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου