Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μήτρογλου: «Περνάω καλά εδώ»

Στα ύψη το Περιστέρι
Μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την παρουσία του στον Ατρόμητο τονίζοντας όμως ότι δεν ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι. Διαβάστε τι είπαν και οι Σκόνδρας, Μπρίτο.

Μήτρογλου: «Ήταν ένα δύσκολο ματς γιατί κλειστήκανε πίσω ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και κόντρα τον αέρα και ήταν λίγο δύσκολα. Εμείς όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν φάγαμε γκολ και ξέραμε ότι θα το βάλουμε κάποια στιγμή και το καταφέραμε.
Ο Μπρίτο είναι πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ότι όλη η ομάδα πήρε τη νίκη σήμερα και ο Μπρίτο το ξεκίνησε γιατί πέτυχε το πρώτο γκολ και ήμασταν καλύτεροι μετά το γκολ και καταφέραμε και το δεύτερο, το δικό μου, κι αυτό ωραίο ήτανε και είμαστε χαρούμενοι.
Ήμουν μόνος μου και κοίταγα πως μπορώ να βρω εστία, το κατάφερα και τα γκολ είναι για να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της να πάει στην Ευρώπη και στον τελικό του κυπέλλου.
Δεν ξέρω πόσα γκολ θα βάλω, η ομάδα να κερδίζει και θα έρθουν και τα γκολ.
Δεν μπορώ να πω τίποτα, είναι πολύ ωραία εδώ, η ομάδα, ο πρόεδρος, ο προπονητής, τα παιδιά όλα πολύ ωραία, περνάω πολύ καλά και το καλοκαίρι δεν ξέρω τι θα γίνει, πάντως είναι πολύ ωραία εδώ.»
Μπρίτο: «Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν η νίκη, που ήρθε πιο εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο γιατί στο πρώτο είχαμε προβλήματα και με τον καιρό, αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε στην τέταρτη θέση.
Προσωπικά είμαι χαρούμενος γιατί μπορώ και βοηθάω την ομάδα μου όποτε με χρειάζεται. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά σήμερα στον αγώνα νομίζω πως βοήθησα την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και τον αέρα μαζί μας, είχαμε την κατοχή της μπάλας και φτάσαμε πιο πολλές φορές στο αντίπαλο τέρμα και πετύχαμε τα γκολ πιο εύκολα.
Είναι λίγο το δύσκολο το πρόγραμμα με τον έναν αγώνα πίσω από τον άλλο, αλλά θα ξεκουραστούμε τώρα και άλλωστε η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να μπουν και να κάνουν τη διαφορά και θα συνεχίσουμε έτσι όπως πάμε σιγά σιγά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχου μας.
Σε όλους τους αγώνες μπαίνουμε για να τους κερδίσουμε, αλλά όπου δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μη χάνουμε. Αλλά πρέπει να πάμε δυνατά γιατί τώρα που βλέπουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να πάμε πιο ψηλά αυτό θα κάνουμε.»
Σκόνδρας: «Ξέραμε από την αρχή ότι η Δόξα θα είναι μια σφιχτή ομάδα, δεν έπρεπε να την υποτιμήσουμε, μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με κόντρα τον αέρα, ευτυχώς σε αυτό το σημείο δεν δεχθήκαμε γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε μας βοήθησε κι ο αέρας και πιστεύω δίκαια κερδίσαμε.
Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά, από εκεί και πέρα αν μπορούμε να φτάσουμε στην τέταρτη ή την τρίτη θέση γιατί όχι; Έχουμε τώρα μπροστά μας παιχνίδια τελικούς για μας, έχουμε και το κύπελλο και πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Την Τετάρτη πρέπει να μπούμε από την αρχή σοβαροί και συγκεντρωμένοι, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Ο Μπρίτο κι ο Μήτρογλου είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, είμαστε τυχεροί που τους έχουμε στην ομάδα και με την ομαδική λειτουργία της ομάδας γίνονται ακόμα καλύτεροι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου