Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τσιρίλο: "Πρώτοι στα πλέι-οφ"

Τσιρίλο: "Πρώτοι στα πλέι-οφ"
Ο Μπρούνο Τσιρίλο θέτει την κατάκτηση της πρώτης θέσεως στα πλέι οφ ως τον πρωταρχικο στόχο του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του τους επόμενους μήνες. Αναλυτικά δήλωσε στην «Real sports»

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ
«Πιστεύω ότι έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αγωνιζόμενοι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φτάσαμε μέχρι τους «32» του Europa League και παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Στόχος μας μέχρι το τέλος της περιόδου είναι να σιγουρέψουμε τη θέση μας στα play offs και εκεί θα μας περιμένουν έξι τελικοί. Όποιες ομάδες και να μπουν σε αυτή τη διαδικασία των play offs θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση. Η πρωτιά είναι και δικός μας στόχος και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τον κατακτήσουμε».
Για τον καθοριστικό λόγο που έχασε έδαφος φέτος ο «Δικέφαλος του Βορρά»
«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Δεν είναι μόνο η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, είναι και οι πολλοί τραυματισμοί που σίγουρα μας έχουν επηρεάσει. Είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να αντέξει τόσες απουσίες. Για μένα, πάντως η χρονιά πηγαίνει καλά και θέλουμε να την τερματίσουμε επιτυχημένα. Προσωπικά προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι τέλους».
Για τη πιο δύσκολη στιγμή τη φετινή σεζόν
«Σίγουρα η πιο άσχημη στιγμή μας είναι αυτός ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο. Όλοι θέλαμε να περάσουμε στην επομένη φάση του Κυπέλλου και δεν τα καταφέραμε, απογοητεύοντας τον κόσμο μας. Ήταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι, κρατούσαμε την πρόκριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά από μια κακή στιγμή τη χάσαμε. Το τι έγινε σε εκείνο το παιχνίδι θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, όσο και αν μας πονάει».
Για τις δύο νίκες στο ΟΑΚΑ απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκού
«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι κάναμε διαφορετικά και καταφέραμε φέτος να νικήσουμε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε νίκη σε αυτό το γήπεδο απασχολούσε τους παίκτες ιδιαίτερα αυτούς που παίζουν αρκετά χρόνια στον ΠΑΟΚ, και όλοι θέλαμε να σπάσουμε αυτή την άσχημη παράδοση. Το θετικό είναι ότι φέτος καταφέραμε να το πετύχουμε».
Για την. κόντρα που έχει με τον Στέφανο Αθανασιάδη, όταν εκείνος πετυχαίνει γκολ
«Ίσως είναι καλύτερα να μην σκοράρω. Πολλοί με περιμένουν στη γωνία, πρώτος από όλους ο Αθανασιάδης και θα φάω... ξύλο! Το ότι πανηγυρίζω τα γκολ που πετυχαίνει ο Κλάους χτυπώντας τον ξεκίνησε από την περσινή αγωνιστική περίοδο και συνεχίζεται και φέτος. Από τη μια είναι για το γούρι και από την άλλη θέλω με τον τρόπο αυτό να τον κρατώ σε υπερένταση. Τα γκολ του Αθανασιάδη είναι το βούτυρο στο ψωμί της ομάδας για να φτάνει σε νίκες και με το ξύλο του το θυμίζω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει αν πετύχω εγώ κάποιο γκολ, ας τα βάζει καλύτερα ο Κλάους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου