Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΑΣ για... σωτηρία, Δόξα!


Μπορεί ο ΠΑΣ να ήταν καλύτερος, όμως η Δόξα Δράμας πέτυχε γκολ και πήρε πολύτιμη νίκη (1-0) που τη βάζει δυνατά στο κόλπο της παραμονής. Το γκολ ο Κυβελίδης.
Οι Γιαννιώτες ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο, όμως έφυγαν από την Θεσσαλονίκη χωρίς να πάρουν ούτε βαθμό. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη πλήρωσε το χλιαρό ξεκίνημα στον αγώνα, όταν και η Δόξα έκανε δύο φάσεις και πέτυχε ένα γκολ και στη συνέχεια παρά την κυριαρχία, την συντριπτική κατοχή και τις ευκαιρίες -κυρίως στο δεύτερο μέρος- δεν κατάφερε να σκοράρει και μοιραία ηττήθηκε. Από την άλλη, η ομάδα του Κατσαβάκη πέτυχε κάτι που πριν από μερικούς μήνες δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ούτε για αστείο, καθώς έφτασε τους 15 βαθμούς και μπορεί να ελπίζει στο θαύμα της παραμονής.
Man of the match: Λεωνίδας Κυβελίδης. Ο Ελληνας επιθετικός ήταν μέσα και στις δύο πρώτες φάσεις της Δόξας και στη δεύτερη δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ για την ομάδα του για το 1-0 στο 7' που τελικά έμεινε μέχρι τη λήξη.

Αδύναμος κρίκος: Η επίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ από τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, την κατοχή και σχετικά καλή κυκλοφορία, όμως δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να βρει διαδρόμους στην άμυνα της Δράμας και απείλησε μόνο από στημένες φάσεις και κάποιες φορές από σέντρες.

Στο ύψος του: Πολύ σταθερός ο Ισπανός τερματοφύλακας της Δόξας, Χοσέ Ρόκα, ο οποίος μέχρι το 76' -όταν και αποχώρησε τραυματίας- βοήθησε αρκετά στο να διατηρήσει το «μηδέν» η ομάδα του με καλές τοποθετήσεις και επεμβάσεις. Καλύτερος από πλευράς ΠΑΣ ο Μπεσέρα, που ήταν επικίνδυνος με τις εκτελέσεις του και έδειξε μία ποιότητα που δεν είχαν οι συμπαίκτες του στο συγκεκριμένο ματς.

Η γκάφα: Την έκανε ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν στο 51' μετά από σέντρα του Κυριάκου και κεφαλιά-πάσα του Μπεσέρα έστειλε τη μπάλα στον ουρανό από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το στραγάλι: Δεν αντμετώπισε προβλήματα στην αναμέτρηση ο Δημητρόπουλος, που είχε εύκολο απόγευμα καθώς απέφυγε τα λάθη και δεν χρειάστηκε να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Την ευκαιρία να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα έχασε ο ΠΑΣ σε έναν αγώνα που ήταν καλύτερος, όμως υστέρησε επιθετικά και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες. Από την άλλη, η ομάδα του Κατσαβάκη συνεχίζει να εκπλήσσει και διατηρεί ακόμα το δικαίωμα να ονειρεύεται ένα απίστευτο θαύμα.

Οι συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Ρόκα (76' Δαύκος), Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Καπέλ (46' Αμβ. Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (86' Αμπουμπακάρι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Σκαρντοβέλι (26' Μιχαήλ), Πατσατζόγλου (46' Τζημόπουλος), Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ντε Βισέντι, Βίλα, Μπακαγιόκο (46' Κυριάκος).

Διαιτητής: Δημητρόπουλος
Βοηθοί: Γκάγκας, Γεωργαράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου