Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

To μυαλό στον Εργοτέλη

To μυαλό στο Εργοτέλη
Το βλέμμα τους στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στο γήπεδο Καραϊσκάκη, έχουν στρέψει άπαντες στον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας άρχισε την Πέμπτη, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βλέπει με ικανοποίηση να βελτιώνεται η κατάσταση των τραυματισμών των Τζιμπούρ, Μιραλάς και Χολέβας. Ωστόσο δεν θα τους υπολογίζει για το ματς με τον Εργοτέλη.
Επιπλέον, η μαγνητική εξέταση που έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ ήταν αρνητική ως προς την εμφάνιση συνδεσμικής ή μηνισκικής βλάβης στο γόνατό του. Υπενθυμίζουμε πως ο Ισπανός είχε χτυπήσει στη διάρκεια του προημιτελικού του κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο Φάληρο.
Όπως γνωστοποιήθηκε απ' τον Ολυμπιακό, ο Χολέβας ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και μετά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Μιραλάς που ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα και μέρος της προπόνησης. Μάλιστα, ο Βέλγος υποβλήθηκε σε συγκριτική απεικονιστική εξέταση, από την οποία διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχει σημειώσει η επούλωση του τραυματισμού του.
Ο Τζιμπούρ, του οποίου επίσης ο τραυματισμός έχει παρουσιάσει βελτίωση, ακολούθησε έντονο αερόβιο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μόνχε έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στον τραυματισμό που είχε υποστεί και ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε συγκριτική απεικονιστική εξέταση, από την οποία επιβεβαιώθηκε η βελτίωση του τραυματισμού του.
Ο Τοροσίδης, του οποίου οι ενοχλήσεις που ένιωθε στον έσω πλατύ του δεξιού του γόνατος έχουν υποχωρήσει, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Τέλος, ο Φουστέρ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ υποβλήθηκε το απόγευμα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν αρνητική ως προς την εμφάνιση συνδεσμικής ή μηνισκικής βλάβης.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την Παρασκευή την προετοιμασία τους με μία προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου