Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τι αλλάζει μετά το clasico;

Ακόμη μία μάχη –η δεύτερη- για τα προημιτελικά του Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έλαβε τέλος και έδωσε την πρόκριση στους Καταλανούς, μέσα φυσικά από εντάσεις και αρκετή κριτική προς τον Ζοσέ Μουρίνιο. Θα συνέλθουν λοιπόν οι Μαδριλένοι στο πρωτάθλημα; Η «Μπάρτσα» θα συνεχίσει τον περίπατο της;
Απέναντι στη Σαραγόσα όλα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου θα έδιναν τους τρεις βαθμούς στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα έπαιζαν το ματς στον άσσο.
Οι Αραγόνες βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τη χειρότερη άμυνα και αρκετά αδύναμη επίθεση, με μόλις 14 γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι «μερένχες» έχουν σκοράρει τα 38 από τα 67 φετινά τους γκολ στο «Μπερναμπέου», παραπάνω από τα μισά έχουν σημειωθεί στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ σε εφτά από τις οχτώ εντός έδρας νίκες της έχει στείλει την μπάλα τουλάχιστον τέσσερις φορές στα δίχτυα. Over 4 στο σύνολο αγώνα, αλλά over στο δεύτερο ημίχρονο καλές επιλογές.
Η Μπαρτσελόνα πάει στην έδρα της Βιγιαρεάλ, η οποία μόλις την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να γλιτώσει από την τριάδα της Segunda Division με τη νίκη της στο ντέρμπι με τη Χιχόν, η πρώτη της μάλιστα στα τελευταία έξι ματς. Το μεγάλο στοίχημα στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς είναι να κρατήσει καθαρή την άμυνα της μέχρι να σκοράρει. Όταν δέχεται πρώτη γκολ, δεν μπορεί να απαντήσει. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη στα έξι πιο πρόσφατα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης δέχεται γκολ –πιθανότητες στο G/G- ενώ για το πρωτάθλημα στα εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ 4-5-1, το οποίο δίνει ελπίδες στο Χ. Στο Μαδριγάλ εξάλλου η Βιγιαρεάλ είναι ικανή για όλα. Σημαντικές και οι απουσίες των «μπλαουγκράνα» που είναι στο -2 από τη Ρεάλ Μαδρίτης: Βίγια, Αφελάι, Φοντάς, Ινιέστα, Σάντσεζ, Κεϊτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου