Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ανακατεύει την τράπουλα ο Φερέιρα

Ανακατεύει την τράπουλα ο Φερέιρα
Με αρκετές αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε θέσης στην ενδεκάδα, θα υποδεχτεί την Κέρκυρα, ο Παναθηναϊκός. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα διατηρήσει το 4-3-3 και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προχωρώντας όμως σε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, λόγω τραυματισμών.
Συγκεκριμένα, τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να πάρει ο Στέργος Μαρίνος, ενώ ο Λέτο επιστρέφει στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, μετά την αρχή του πρωταθλήματος. Για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, δίπλα στον Σεντρίκ Καντέ, φαίνεται να επικρατεί η περίπτωση του Ματίας Μπιάρσμιρ, ο οποίος θα αγωνιστεί ως βασικός στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού» από τις 18 Απριλίου του 2010 και το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν και οι «πράσινοι» είχαν ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα, ο Φερέιρα θέλησε να επιβραβεύσει τον Ορέστη Καρνέζη για την προσπάθεια που καταβάλει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις, ενώ παράλληλα θέλησε να ξεκουράσει και τον Στέφανο Καπίνο. Ο Πορτογάλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Καρνέζη και στο ματς του κυπέλλου με τον Πανιώνιο και θέλησε να του δώσει ένα ακόμα ματς στα πόδια, προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό.
Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν στο ματς της 16ης αγωνιστικής, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Μπιάρσμιρ και Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα αγωνιστούν στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Σιμάο θα ξεκινήσει μπροστά απο τα δυο σέντερ μπακ, με τους Μαρίνο και Κλέιτον σε θέσεις κεντρικών χαφ. Οι Λέτο και Ζέκα θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της επίθεσης, με τον Τοτσέ στην κορυφή. Ο Ισπανός επιθετικός επιβραβεύεται για την εμφάνισή του στο Αγρίνιο και το γκολ που σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου