Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Δώνης:«ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ»

Δώνης: «Μονόδρομος η νίκη»
Μόνο τη νίκη θέλει ο Γιώργος Δώνης στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, συμπληρώνοντας πως η προσοχή όλων στην ομάδα του Περιστερίου θα πρέπει να στραφεί στο ματς με τους Αρκάδες.ΠΗΓΗ:novasports.gr)
Αρχικά, ο Δώνης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου: «Σίγουρα νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που φθάσαμε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δίνοντας πολύ μεγάλη ικανοποίηση στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας. Αυτό που πραγματικά μού αρέσει στην ομάδα μου είναι ότι μετά από μια τόση μεγάλη επιτυχία, οι παίκτες μου δείχνουν ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης».
Στην συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που διαθέτει ποιότητα, που παίζει ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει σε αυτό το παιχνίδι μόνο η νίκη. Δεν με απασχολεί άμα θα παίξουμε καλά, μέτρια ή άσχημα. Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας, σε μια καθοριστική αγωνιστική και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα. Περιμένω μετά από τη πολύ μεγάλη επιτυχία μας στην Τούμπα, ότι οι φίλαθλοι που μας ακολουθούν πιστά θα είναι σίγουρα πάντα μαζί μας, αλλά πρέπει να ξεσηκωθεί και ο κόσμος που αντί να δει το ματς από την τηλεόραση να έρθει στο γήπεδο για να ενισχύσει την ομάδα γιατί είναι κάτι που το αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου