Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Κάλα: "Να τους αποκλείσουμε στην Τούμπα"



Ο Χουάν Κάλα μίλησε στην κάμερα της NOVA και έδωσε το σύνθημα εν όψει του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. "Να διατηρήσουμε τα σκήπτρα", τόνισε ο Γιάννης Αραμπατζής.
Αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη στο Ολυμπιακό στάδιο για το πρωτάθλημα και να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Χουάν Κάλα και Γιάννης Αραμπατζής μίλησαν αποκλειστικά στη NOVA για το ντέρμπι κόντρα στον δικέφαλο του βορρά στο γήπεδο της Τούμπας.(ΠΗΓΗ:novasports.gr)
"Πάμε για τη νίκη, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα του κυπέλλου και πιστεύω ότι αν παίξουμε συγκεντρωμένα θα μπορέσουμε να περάσουμε απ' την Τούμπα", ήταν τα λόγια του τερματοφύλακα της Ένωσης, ενώ απ' την πλευρά του ο Ισπανός αμυντικός υποστήριξε: "Θα πρέπει να δούμε το θετικό των αποτελεσμάτων μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, αφού σε 3 ματς δεν έχουμε ηττηθεί. Αυτό είναι το θετικό που κρατάμε. Θα πάμε την Τετάρτη να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να τον αποκλείσουμε και να
συνεχίσουμε στο κύπελλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου